JAG ÄR HEMMA

Long time no see.... mycket har hänt sedan jag uppdaterade här senast! Just nu i skrivandets stund befinner jag mig hemma i Sverige igen. Mitt år som au pair är över sedan i december. Jag är så tacksam över allt jag fått uppleva under 2015, det har verkligen varit det bästa året i mitt liv utan tveckan! Trodde aldrig att mitt au pair år skulle bli så bra som det faktiskt blev, och det har jag att tack min underbara värdfamilj jag haft och alla underbara vänner jag fått i LA. Nu väntar nya äventyp 2016 och det ser jag mycket framemot, vad det blir det återstår att se. Vem vet jag kanske kommer med en uppdatering om de om säg 5 månader igen haha...

Mitt au pair år tog alltså slut 1 december 2015 och en resemånad väntade med en vän från Sverige. MEN inte visste alla där hemma om detta utan de trodde (som jag sagt till dem) att jag förlängt i hela 6 månader till och att jag skulle komma hem i Juni istället. Familjen trodde bara jag skulle på en liten semester med min vän till Hawaii i 10 dagar och sedan tillbaka till LA. Men istället då åkte vi vidare till New York en vecka innan vi tillsammans tog flyget hem till Sverige igen för att överraska alla. Den helgen hemma var verkligen sååå lyckad att se alla överraskade ansikten var verkligen helt klart värt 4 månader av pokerface på skype. Allt blev så lyckat! 

Lika så blev min resemånad på hawaii och i älskade NYC. Första gången på hawaii och jag kommer definitivt åka tillbaka och uppleva de andra öarna också! Jag och Sofia gjorde faktiskt en resevideo som vi just nu sakta men säkert försöker få ihop. Så, så fort den är klar ska jag lägga ut den här tänkte jag för er som vill se den. 

Så impad av att det fortfarande är folk som tittar in här på bloggen trots att den stått stilla i 5 månader nu, tack för det!! Men nu är mitt au pair år över och det var de som denna bloggen var syftet till. Så jag lovar inte att de blir några mer inlägg här inte, eller vem vet jag kanske får något ryck något dag och vill uppdatera er om livet lite. 

Här får ni lite bilder från Hawaii