Vecka 9

hemskt dålig uppdatering på sista tiden, jag vet.. men jag har inte orkat eller haft lust att göra det.Så detta inlägg få bli en liten summering av veckans höjdpunkter helt enklet.

MÅNDAG:
Efter att vi slutat jobba på kvällen mötte jag upp Joanna och vi åkte till 3rd street i Santa Monica och käkade lite mat och bara snackade lite. Super mysigt var det, vi satt utomhus på restaurangen och det spelades musik på gatan. Det som är så härligt med 3rd street på kvällarna!

TORSDAG:
Tucker hundkoja projekt börjar ta form. Vi målade huset tillsammans i torsdags efter skolan medan Elise hade en playdate. Vi behöver köpa mer trä till att täcka ytan vid taken fram och bak på huset, och lite belysning ska in också sedan är det klart! Tucker är rikigt duktig på att bygga och det märks att han tycker det är liktigt roligt! 

FREDAG: 
Under de lediga timmarna på dagen medan barnen var i skolan tog jag och Joanna oss en cykeltur till Venice och tillbaka, vilket faktiskt är en bra bit från mig! Dit och tillbaka tror jag faktiskt blir nästan 2 mil. Sedan käkade vi även lunch vid ett ställe vid beachen innan det var dags att trampa hem igen för att jobba. 

Barnen hade Talent Show på skolan denna dagen. Så jag samt Mary och Josh var där och kolla på när Tucker uppträde med en låt på Clarinetten, han varså duktig! Fast rikigt många talagfull barn på skolan! Elise ville inte vara med i år, blir säkert nästa år istället. 

När jag slutat för dagen mötte jag upp Michelle för lite käka. Alice kom även en sväng också innan vi åkte och hämtade upp Linnea och åkte och såg på bio, The Duff blev det och det var bra tyckte ja. Hade precis läst klart boken innan.