Månadssummering: TRE

3 MÅNADER I USA IDAG!! Hjälp kan inte fatta hur fort tiden springer iväg!? Tyckte jag nyss kom hit, fast ändå känns det som att det faktiskt var länge sedan jag befann mig på svensk mark, haha svårt att förklara.. 

Denna månaden har verkligen varit bra, jag trivs så bra och njuter av varje minut i denna staden, stortrivs verkligen. Kommer bli svårt att åka ifrån detta! Under månaden har jag hängt med min svenska trio. Är så kul att vi 4 verkligen hittat varanda och gör mycker saker tillsammans. Hade varit himla tråkigt utan dem alltså. 

Hemlängtan har jag inte alls, vill inte hem till Sverige igen och tråkiga orten jag kommer ifrån. Trivs bättre i stora städer där det finns mycket möjligheter och saker att göra, det är mer jag. Blir för uttråkad på hemmaplan med bara samma gamla folk hela tiden. Det är ju så kul att träffa nya människor!! Inget illa menat mot mina fina vänner där hemma, jag tycker om er såå!! <3 Men jag älskar ju att resa och se nya platser det är det bästa jag vet. 

Denna månaden har jag gjort mitt teori prov och det fixade jag utan problem, har bokat tid för kördelen nu också och ska göra det nu om några veckor. Ska bli skönt när det är klart så jag slipper tänka på det mer. Ska även försöka ta tag i plugget denna kommande månaden.

Om drygt en månad den 5:e april kommer min älskade familj hit och jag längtar så!!! Ska bli så kul att de kommer hit och hälsar på, och extra kul att jag faktiskt ska få guida runt dem här i LA, haha känns lite speciellt! 

Har varit med om min första amerikanska fest också denna månaden och det var ingen vanlig fest utan ett snapchat party för en av deras anställda. Det var riktigt roligt och just också för att typ alla var ju ca. 20-25 år gamla haha. 

Nu ska jag kila iväg in till Hollywood med Joanna, byeeeee!