Hello Anna Anka!

Det blev inget Malibu i Lördags, det krånglade med bil och lite annat så Lovisa kom till Santa Monica istället och vi (Jag, Lovisa och Joanna) åkte till beachen här istället. Gick lika bra det! Var hur skönt som helst! Efter solen börjat försvinna åkte vi och åt på en restautang i Santa Monica. Innan det var läggdags! 

På söndagen var våran plan att vi skulle åkte till Malibu till Lovisa, men det vi inte tänkte på var att det var LA Marathon i stan, vilken innebär att många vägar är avstänga och hur mycket folk som helst! Så Joanna tog sig inte ut från Santa Monica och vi kunde där med inte åka till Malibu heller då det var lika mycket bilar på PCH också. Jag och Michelle vandrade istället in till Santa Monica för att möta upp Joanna och vi tog oss bort från folkmassan till Brentwood där vi käkade på Burgar Lounge (typ världens bästa burgarställe!!) Väl där fick vi syn på ingen mindre än Anna Anka haha! Så vi snackade lite med henne och tog en bild. Hon blev riktigt stolt och glad över att få sin 1 minute of fame (hahah) 


Michelle skulle sedan hem och jobba och jag och Joanna åkte iväg till West Hollywood och the Grove och vandrade runt och åt senare på kvällen middag på en restaurang innan vi åkte hemåt!