halvårs dag

Sommarlovet är här! I fredags gjorde barnen sin sista dag i 2nd och 4th grade så nu väntar 2,5 månad av sommarlov! Men mina värdföräldarar har signat upp den på olika camps under sommaren. Så jag blir inte överlastad med jobb själv, vilket känns bra! Denna veckan är de iväg på ett tennis camp tillsammans med 2 kompisar som bor en gata ned från oss. 

Nästa helg är det äntligen dags för Color Run vilket ska bli så kul!! Längtar massor! Även ett au pair möte väntar till helgen också som även det är något form av race med orientering runt om i Santa Monica haha. Vet faktiskt inte riktigt vad det är, men ska bli spännande. Kommer då även komma fler au pair gruppen så kommer vara ca. 120 au pairer tyckte jag min LCC sa. Kul!

Kan även säga att min halvårs dag i USA har passerat också! Den 1 Juni hade jag varit här i hela 6 månader!! Kan inte förstå hur snabbt det gått! Helt otroligt tiden bara springer iväg. Så fick mitt mail från Cultural Care med information om förlänging. Fick lite lätt panik av det, då jag är så kluven hur jag vill göra dem det. Men något jag är säker på är att om jag skulle förlänga så är det med 6 månader så att jag kommer hem till sommaren i Sverige. Men jag vet verkligen inte hur jag ska göra jag har tills 2:e Oktober att bestämma mig, så kom gärna med lite tips och idéer om hur jag bör tänka och resonera kring det hela! 

Familjens gamla au pair är även här och hälsar på nu. VIlket är väldigt trevligt. Hon var här för 3-4 år sedan så var ett tag sedan de sågs alla. Jätte trevlig tjej som kommer från brasilien! 

Här hängde jag och Michelle en helt vanlig tisdag förra veckan