Olympier på hal is

Onsdag idag och veckan rullar på som vanligt, barnen är i skolan på dagarna och jag hemma i sängen och sover typ haha. Nej då men finns inget bättre än att gå tillbaka till sängen efter att ha lämnat barnen på morgon och gått en tur med hunden Gus. Skypeade faktiskt med Julia på förmiddagen som jag reste tillsammans med från Sverige 1:e december som för tillfället bor på Manhattan, men som tyvärr gick in i rematch idag. Hoppas hon snart hittar en ny familj!!

Barnen har idag anmält sig till att vara med i skolans talang show i slutet av februari. Tucker ska spela Clarinett och Elise dansa balett. De var hur taggade som helst inför detta, så nu väntar träning för dem varje onsdag framöver inför showen. Upptäckte en svensktalade mamma på skolan idag när jag skulle hämta barnen, så jag var bara tvungen att gå fram och prata med henne. Det är faktiskt förvånandsvärt mycket svenskar runt omkring här!

Nu på kvällen åkte jag, barnen och Josh iväg till Santa Monicas isrink för lite skridskoåkning igen (Mary har varit i New York de senaste dagarna men kommer hem ikväll). Lika roligt som vanlig. Var en riktigt duktig kille där som åkte konståkning som fick Elise att tappa hakan, han är tydligen med I USAs OS-lag. Men den roliga var att han och hans kompisar visade sig jobba på det flygbolaget Josh är medlem hos och åker med varje veckan mellan Los Angeles - San Francisco. Så han började snacka med dem och Elise fick en privatlektion av honom, haha hon fick en riktig crush på denna kille! Ville aldrig lämna honom. 
Så idag har jag skakat hand och pratat med en Olympier, men det bästa av allt var ändå när Elise från ingenstans sa att jag var ´the best au pair ever´ när vi åkte runt på isen. Måste alltså ha gjort något rätt under min första tid här i USA.