Jurassic park ride selfie

Idag körde jag och Linnea en spontantur till Universal Studios. Andra gången inom en vecka för mig, men tyckte det var så kul! och gäller att utnyttja sitt årspass! Då ingen av oss hade tillgång till bil idag, tog vi saken i egan händer och letade upp buss dit. Vilket vi gjorde, först buss och sedan tunnelbana (varken jag eller Linnea visste att det fanns tunnelbana här) hela turen gick på kanske 1,5 timme men det var inte så farligt var ändå smidigt. 

Vi hade iallafall riktigt roligt där trots regnet som kom och gick. Det var mer folk idag än från i söndags när jag var där, men det gick bra ändå. Speciellt när man som 2 blondiner blir in vinkade i vip ingången till transformers ride som tog oss 1 min i kön istället för 45 min hehe. Det har sina fördelar att vara svensk blondin i detta landet!

SELFIEE haha!! Det rolig med denna bilden är att jag endast tog upp mobilen för att ta en bild framåt, när någon plötsligt skriker SELFIE, så jag vänder på kameran och alla i båten (nästan haha) går all in för bilden så kul!