Fråga: Matlagning

Fick lite mer funderingar från Josefine, så tänkte att jag lika gärna kan skriva ut det här så att ni alla får se svaret som kanske undrar över detta.

Josefine
Tack för svaret :) Så du lagar mat till hela familjen under veckodagarna? Är de även du som handlar mat eller skriver du en lista till dem med vad du vill ha? :)
Mat lagningen varierar lite vecka från vecka. Men oftast brukar jag laga mat till barnen på kvällarna och gör då självklart lite extra till mig och Mary (Josh jobbar ju i San Francisco och är borta ca. 2 kvällar i veckan) Tucker brukar även vilja hjälpa till att laga maten, Josh och Mary också med när de är hemma. Så det är lite olika hela tiden vem som lagar maten. 

Mathandlingen gör Mary via internet, via ett företag som heter Instacart. Vilket innebär att hon beställer var hon vill ha och företaget åker till affären och plockar upp det vi ska ha och kör sedan hem maten till oss. Lyxigt jag vet. Så jag har en liten lista där jag kryssar i vad som behövs och fattas så beställer hon sedan efter den.