En Fråga

Josefine
Hej! Skulle du kunna skriva hur en vanlig jobbdag ser ut? När börjar du? När slutar du? Vad brukar du göra med barnen? :)
Hej! Vad kul att du ställer frågor! Absolut kan jag göra det, here we go! 

Varje vardag börjar jag alltid jobba kl.7 då befinner jag mig i köket plockar ur diskmaskinen, fixar barnen lunch till skolan och fixar frukost till dem. En efter en brukar de komma ned till köket och är färdig där 7.45, beror lite på varje gång. Efter det ser jag till att de har gjort sig i ordning för skolan, hjälper Elise med håret mm.. kl.8 försöker jag få dem att sätta på sig skorna och gå ut genom dörren för att gå till skolan, vilket inte alltid är helt enkelt. Men 8.10 börjar de iallafall skolan, som ligger precis över gatan, tar 1 min att gå dit, så det är skönt.

Från 8.10-9.00 går jag till parken med hunden Gus och är där och leker med andra hundar. 

Sen är jag ledig från 9- 1.45 eller 2.55. Då brukar jag antingen bara ta det lugnt, skype med familj och vänner hemifrån heller träffa andra vänner och vara med dem och kanske träna eller så. Är olika varje gång. 

När jag gått och mött upp barnen på skolan brukar vi alltid stanna kvar där och leka, eller att de gör sina läxor där i biblioteket. Hur länge vi är där varierar varje gång men ungeför 30min till 1 timme. Sen går vi hem och gör läxor om det inte har gjorts och jag fixar lite snacks till dem att äta. Sen leker vi, hoppar mycket på stutsmattan, pysslar ja lite vad de känner för att göra. Åker till biblioteket ibland i Santa Monica. De har mycket playdates också med kompisarna. Sedan har de även lite aktiviteter under veckan jag kör dem till. Tucker har Clarinett på tisdag och Digital Dragons tors-och fredagar och Elise har balett på onsdagar. Så det finns saker att göra! 
När kvällen närmar sig och det är dags att laga mat, brukar barnen få ha screentime (alltså sin tid framför dator och tv) Vilket de har 1 timme varje dag. Sedan lagom till maten är klar brukar Mary komma hem från jobbet och jag har jobbat färdigt för dagen. Brukar oftast sluta mellan 5.30-7.00. 


Hoppas det var ett bra och tydligt svar på din fråga! Fråga gärna mer om det är något du funderar på!

Josefine

Tack för svaret :) Så du lagar mat till hela familjen under veckodagarna? Är de även du som handlar mat eller skriver du en lista till dem med vad du vill ha? :)