Back to business

Nu mina vänner är jag back to business igen!! haha ett långt uppehåll blev det, men jag har ju haft fullt upp dessa veckor med familjebesök från Sverige! Mamma, pappa och mina två bröder har varit här och så kul har det varit!! Att äntligen fått sett dem igen. De var är i tvår veckor och åkte hem igårkväll igen... Vilket inte var det roligaste jag varit med om.. Men så är det, bara att gråta ut och sedan gå vidare. För jag vill inte hem till Sverige än! Har ju världens finase värdfamilj här borta som tar så bra hand om mig. Både Elise och Tucker kom och ville trösta mig när jag kom hem och fick många fina ord från världens bästa värdmamma! Så det känns väldigt bra ändå! Mamma och pappa kommer ju fakitiskt tillbaka den 12 september igen!! wihoo!!

Mycket har gjorts under veckorna de var här och hälsade på. Vi har utforskat LA, varit på roadtripp till Grand Canyon och Las Vegas, varit på hockeymatch, cyklat på beachen, varit i Malibu och annat! Ska första uppdatera med lite bilder eftersom, från de olika sakerna vi gjort! Blir lite mycket att ta allt i ett och samma inlägg. 

Nu är det tillbaka till vardagsrutinerna som gäller, men har mycket annat roligt pågång de kommande månaderna! Känns toppen att vara här och i denna toppenfamilj jag hamnat i är så tacksam!! Även om det är svårt att säga hejdå till nära och kära som vill jag inte lämna denna underbara stad och mina fina vänner här borta! 

 
Hanna

Hej! Bra blogg du har!
Jag undrar lite över när din familj har hälsat på, får du ledigt då?
Har du då nyttjat av de 2 lediga veckorna du har på ditt år?

Hur var din familj angående om någon vän ville komma och hälsa på? Fick de bo hos dig?
Mvh Hanna

Svar: Hej!! Tack så mycket!
Jag valde att jobba en del när min familj var här och sen när vi åkte iväg på roadtrip tog jag ledigt de dagarna, Annars jobbade jag som vanligt när vi befann oss på "hemmaplan". Jag hade ju ledigt under dagarna när barnen var i skolan så vi sågs ju mycket ändå. Sen var min värdmamma extra snäll ibland och kortade ner jobbtimmarna för att jag skulle kunna umgås med familjen lite extra.
Ja jag använde större delen av mina lediga veckor när föräldrarna var här- sedan någon dag här och där när det var andra aktiviteter med kompisarna under året.

Angående vänner som hälsar på är ju olika från familj till familj. Jag hade en kompis från Sverige som var här och hälsade på, då var det okej för min värdfamilj att hon sov hos oss. Men hon hade även en släkting som bodde här under samma tid på så hon var sov hos oss några dagar sedan resten hos sin släkting- då jag jobbade när hon var här också så hon passade på att träffa släktingen då. Min kompis var ju ändå här i 16 dagar.
Rebecka Salomonsson - Au pair i Los Angeles 2014/2015