Beach Day Every Day

Det går trögt på bloggfronten, jag vet.. har hamnat i någon form av bloggtorka tror jag. Vet typ inte vad jag ska skriva om, eller har inte ork till det heller. Men jag ska försöka bättra mig. Skriv gärna i kommerntarerna om ni har några funderingar på något som ni vill ha svar på. Svarar gärna på det.
Dagarna rullar på här borta jag jobbar och umgås med mina vänner under helger och kvällen. Veckorna springer iväg så jag inte hinner ikapp. Om redan 1.5 vecka kommer min FAMILJ!!! Är så taggad och längtar massor tills de kommer hit, kommer bli så kul!! 

Idag har jag och Michelle varit på stranden och solat under mina lediga timmar. Hann även med att prata med Julia hemma från Sverige, vilket var super kul!! Tänk att vi inte träffats på 4 månader men ändå kändes det precis som vanligt när vi snackade, sitter inte fast där inte! 

Två som befinner sig i Los Angeles och en i Sverige på en och samma bild, det ni! haha

När jag hämtat barnen var det hem en stund innan hela familjen åkte iväg på Elises ballet avslutning innan Spring Break. Där var det dans och skoj! Innan vi åkte och käkade middag på en restaurang. Super mysig kväll med min värdfamilj som jag trivs så bra med. Har härligt nog också fått höra att de trivs med mig med. Tydligen den bästa au pair de haft, vilket både barnen och mina värdföräldrar tycker. Vilket gör mig väldigt glad att höra!!

sjukling

Har gått och blivit sjuk här borta i staterna, ont i halsen och en rethosta. Det kom dumt nog efter att jag var iväg och körde Santa Monica Stairs i onsdagskväll... Så vaknade upp i torsdags med lite halsont men det blev värst på lördag, då blev jag sängliggandes hela dagen. Yeeeey....... inte alls kul när man är ledig. Men trots hosta och halsont kunde jag inte ligga hemma hela dagen igen. Så jag mötte upp Joanna och 2 tjejer som var här och hälsa på henne. Ena av tjejerna mötte hon på au pairskolan i New York. De var super trevliga och vi åkte och bruncha först på ett ställe, kollade in Anine Bings butik, åkte till the Grove och sedan avslutade dagen på ett supergott glasställe innan jag drig mig hemåt för att vila upp mig inför en ny jobb vecka. Hosta gjorde jag ständigt under hela dag och hade huvudvärk till och från. Men det var det värt, behövde komma ut och göra något. Men nu blir det vila i sängen till en film innan jag ska sova!

 

The Coffee Bean

Cafehäng med Joanna i hopp om att hitta lite kurser att börja läsa! Dock vill det sig inte riktigt med internetet. Wish us luck